Om Mester Jacob

En ambition, en drøm og et må

Drømmen er at skabe et tidssvarende bageri, med kvalitetsvarer og kunden i centrum. Målet er at kombinere en café og et bageri.

Jacob er 4. generation i en familie med stolte bagertraditioner. Med udgangspunkt i opskrifter, der er over 100 år gamle, udvikler vi hele tiden produkter, der falder i vores kunders smag.

Sammen med sit hold af dygtige bagersvende, lærlinge og konditorer, har Jacob skabt sin egen version af et lokalt og moderne bageri.

Hos os er kunden altid i centrum

Vi brænder for at skabe gode oplevelser. Vi lytter til kundernes ønsker og er opmærksomme på, at der er mange kost- og kvalitetsbevidste kunder i vores kundekreds.

Vi vejleder i valg til netop din personlige kage til enhver lejlighed, og sammen sørger vi for, at smag og udseende går op i højere enhed.

Forkæl dig selv med et besøg i vores café, her byder vi på alt fra brunch, sandwich, frokostanretninger til konditoriets bedste kager.

Kompromisløs kvalitet

”Det gode håndværk, råvarer af bedste kvalitet og en kompromisløs tilgang i alt hvad vi gør”
Sådan lyder opskriften på vores forretning. Vi bestræber os på, at bage vores brød på surdej. Råvarernes kvalitet er afgørende, når vores dygtigere bagere og konditorer bager brød og laver flotte kager, som er en fryd for øjet såvel som for ganen. Ligeledes laves der i køkkenet et udvalg af retter til både morgen, frokost og aften, som kan nydes i caféen eller tages med hjem.

Speciallavede kager

Vi vejleder i valg til netop din personlige kage til enhver lejlighed, og sammen sørger vi for, at smag og udseende går op i højere enhed.

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak med konditoriet om kagen til

  • Brylluppet
  • Barnedåben
  • Konfirmationen
  • Fødselsdagen
  • Receptionen
  • Eller en helt anden begivenhed