Brød bagt i glutenfrit bageri sælges på frost.
Glutenfri fuldkornshavremel, græskarkerner, solsikkekerner, røde linser, kartoffelflager, glutenfrit malt (byg), glutenfri havreflager.
For fuld allergeneliste kontakt butikken.
Brød bagt i glutenfrit bageri sælges på frost.
For fuld allergeneliste kontakt butikken.
Brød bagt i glutenfrit bageri sælges på frost.
Glutenfri MALT (byg), græskarkerner, brune hørfrø, boghvedemel og rismel.
For fuld allergeneliste kontakt butikken.
Brød bagt i glutenfrit bageri sælges på frost.
Glutenfri malt(BYG), boghvedemel, solsikkekerner, brune hørfrø og græskarkerner.
For fuld allergeneliste kontakt butikken.
Kage bagt i glutenfrit bageri sælges på frost.
For fuld allergeneliste kontakt butikken.
Copyright © 2024 Mester Jacob Bager og Konditor. Alle rettigheder reserveret.